+38 (066) xxx-xx-xxПоказати

Використання персональних даних

Користувача угода

Я згоден(а) з умовами політики конфіденційності та дозволяю використовувати мої персональні дані на законних підставах.

Персональні дані

Для виконання вимог Закону України "Про захист персональних даних" я даю згоду на обробку моїх персональних даних для забезпечення реалізації цивільно-правових відносин, надання, отримання та здійснення розрахунків за придбані товари. Я також даю згоду на те, що мої персональні дані можуть передавати третім особам без будь-яких додаткових повідомлень, але якщо при цьому мета обробки залишиться незмінною. Під третіми особами я розумію: оператори мобільного та поштового зв’язку, а також інші фізичні або юридичні особи.

Інтернет-магазин РюкзачОк поважає право клієнтів на особисте життя. Ця політика конфіденційності – це лише правила, які регламентують збір персональної інформації при відвідуванні інтернет магазину РюкзачОк, а також здійсненні замовлень, листувань та телефонних розмов.

Інформація, яку ми збираємо

Коли ви робите замовлення на нашому сайті, або іншу дію, ми отримуємо від вас персональні дані. Серед них: ваше ім’я, номер телефону, e-mail, адреса тощо. Їх  ми можемо отримати, лише якщо покупець свідомо та із власного бажання їх надає. Це відбувається під час реєстрації на сайті, оформлення замовлення тощо. Ми не вимагаємо надання особистої інформації чи реєстрації для перегляду нашого сайту.

Щоб зробити замовлення, взяти участь у акціях чи іншим чином взаємодіяти із нашим сайтом, ви повинні ознайомитись із ст. 8 ЗУ «Про захист персональних даних» та Політикою конфіденційності та дати згоду на її умови. Якщо ви не згодні із якимось з пунктів, будь ласка, не надавайте свою особисту інформацію. Ви також можете відкликати використання вашої особистої інформації, для цього напишіть нам на пошту чи зателефонуйте за номером, який вказаний на сайті.

Ми обробляємо ваші персональні дані з таких причин:

-          отримання та виконання замовлень (щоб із вами зв’язатися та доставити товар вони необхідні);

-          спілкування із клієнтами (за допомогою цих даних ми можемо надсилати їм акційні пропозиції чи іншу інформацію).

Що таке файли cookies

Багато сайтів, на чиї простори ви потрапляєте, просять вас згоди на зберігання файлів cookies. Це інформація, яку сайт зберігає на жорсткий диск користувача. Робиться це для того, щоб зберегти ваші вподобання при подальшому перегляді сайту. Файли cookies не містять персональної інформації та особистих даних. Інтернет-магазин РюкзачОк також їх використовує, щоб зібрати інформацію про пріоритети своїх клієнтів.